Utbildningar

Med vårt breda utbud av simkurser och utbildningar vill vi skapa ringar på vattnet och erbjuda dig ett omväxlande yrke där du träffar många människor.
En investering för livet.

Våra utbildningar

Livräddar-

utbildningar

Som livräddare har du vattnet och stranden eller simhallen som din arbetsplats. Du kan utbilda dig till antingen poollivräddare eller havslivräddare.

Simlärar-utbildningar

Gillar du vatten och att jobba med människor? Att jobba som simlärare handlar om att lära ut säkerhet lika mycket som du lär ut simteknik.

HLR-
utbildningar

Lär dig hjärt-lungräddning hos oss.
Vi har också instruktörskurser.

BSS – Barn i behov av särskilt stöd

Fortbildning för dig som jobbar med eller är i närheten av barn i behov av särskilt stöd.

Hittar du inte en utbildning som passar dig?

Kanske vill du kombinera olika utbildningar eller plocka ut vissa delar som passar dig? Hör av dig till oss med ett förslag så hjälper vi dig att skräddarsy en utbildning utifrån dina önskemål.
Tänk på att inte alla utbildningar går att ändra men tillsammans kan vi försöka hitta en lösning. 
För att få hjälp med utbildningar, skriv till [email protected]

Praktik / Komplettera?

Behöver du ha praktik för att gå en utbildning? Vi har daglig simskoleverksamhet där du kan få praktik hos en utbildad simlärare. Har du gått en utbildning inom de senaste 12 månaderna men behöver komplettera vissa delmoment? Vi har utbildare i HLR, första hjälpen, simlärarutbildare och poollivräddarutbildare. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
[email protected]  

En investering för livet

Vill du bli simlärare eller livräddare? Utbilda dig inom Hjärt- och lungräddning?
När du utbildar dig till simlärare kan du ha både barn och vuxengrupper, som livräddare träffar du alla åldersgrupper på stranden och i simhallen. Som utbildad simlärare kan du vidareutbilda dig till instruktör för barn i behov av särskilt stöd.