Vattensäkerhet sedan 1842

Simlärare Hösten 2019

Vi utlyser lediga tjänster som simlärare till höstens kurser. Din främsta uppgift är att bidra till vår strävan mot vår vision, Noll Drunkningar. Arbetet omfattar simundervisning för barn från 3 år och vuxna i nybörjare- och fortsättningsgrupper.

Vi söker dig som är positiv, driven och trygg i dig själv. Vi ser att du tar stort ansvar för både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Du är självgående och självständig med ett högt säkerhetstänk. Du har en öppenhet och vilja inför nya arbetssätt och arbetsmetoder i vår verksamhet. Vi önskar att du är serviceinriktad och samarbetsorienterad med ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har simlärarutbildning, är siminstruktör eller erfarenhet av simundervisning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av andra pedagogiska arbeten eller arbete med barn så är detta givetvis en fördel, men inte ett krav. Meriterande är om du är SLS-utbildad eller arbetat med simskola tidigare.

Om oss

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg är en ideell förening som funnits sedan 1842. Vi har till ändamål och främsta uppgift att främja allmän simkunnighet, verka för utbredd kunnighet i livräddning och propagera för säkerhet vid all verksamhet i anslutning till vatten och isar. Vi bedriver vår verksamhet på Sörredsbadet, vårt eget bad, och på flertalet simhallar runt om i Göteborg.

Varaktighet

Tidsbegränsad anställning under höstterminen med start 26 augusti 2019 med stor möjlighet till förlängning.  Arbetet är främst förlagt till eftermiddagar, kvällar och helger. Du kommer att arbeta på olika simhallar i Göteborg.

 

Simlärare 1:
Deltid 30-50%, förlagt till eftermiddagar, kvällar och helger.
Arbetet går utmärkt att kombinera med exempelvis studier.

Simlärare 2:
Heltid, dagtid

 

Hur du söker

Skicka in din ansökan med cv och personligt brev till personal@slsgoteborg.se senast den 28 juli.  I din ansökan vill vi att du anger vilken/vilka av tjänsterna du är intresserad av (Simlärare 1 eller Simlärare 2).

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsterna skickas till personal@slsgoteborg.se.