Jobb och karriär

Vi är en ideell icke vinstdrivande förening som har till syfte att minska antalet drunkningar i Sverige genom att initiera simskolor, verka för utbredd kunnighet i livräddning och säkerhet i, vid och på vatten och is.

Professionalitet

Vi ser och bemöter varje individ med den hjälp och det stöd som behövs. Vi bemöter våra kunder, partners och varandra med respekt. 

Kvalitet

All verksamhet kännetecknas av ett högt säkerhetstänkande så att kunder, medlemmar och medarbetare kan känna sig trygga. 

Upplevelse

Vi vill ge en helhetsupplevelse som förmedlar säkerhet men också glädje och trygghet i och vid vatten.

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg
som arbetsgivare

Vill du jobba som instruktör/simlärare, poollivräddare eller havslivräddare? Du behövs!
För att vi ska kunna nå vår vision noll drunkningar behöver vi kompetenta, drivna och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i våra verksamhetsområden säkerhet, livräddning och simkunnighet. 

Vi har omkring 60 anställda, och som medarbetare hos oss har du en meningsfull uppgift där vi tillsammans arbetar för att rädda liv, varje dag. För oss är varje medarbetares insats betydelsefull och vi vill att alla känner glädje och stolthet i sitt yrke.
Tillsammans gör vi skillnad!

Vi bedriver verksamhet på Sörredsbadet, vårt eget bad, och på flertalet simhallar runt om Göteborg. Bland oss som arbetar här idag finner du livräddare, instruktörer/simlärare, teamledare, verksamhetsutvecklare och administratörer.

Våra värderingar 

 Vi tror på en gemensam syn på grundläggande mänskliga värderingar. De hjälper oss att arbeta mot samma mål för att nå vår vision noll drunkningar. Vi drivs av Professionalitet, Kvalité och Upplevelse.

Jobba hos oss!

Vi jobbar med att rädda liv och söker alltid nya talanger och uppskattar alltid spontanansökningar.

Vi söker alltid efter fler stjärnor till vårt team av simlärare. 

Söker dig som gillar att sprida vattenglädje kring dig och har energi som matchar våra elevers, barn och ungdomar.

Du har simlärarutbildning, är siminstruktör eller har erfarenhet av simundervisning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker även dig som har simmat mycket eller tävlingssimmat själv. Har du erfarenhet av andra pedagogiska arbeten eller arbete med barn och ungdomar så är detta givetvis en fördel. Meriterande är om du redan är SLS-utbildad eller arbetat med simskola, simlinjen eller crawl tidigare.

Arbetet omfattar simundervisning först och främst för barn och ungdomar i nybörjare- och fortsättningsgrupper, det kan även omfatta undervisning för vuxna. Du kan komma att arbeta själv eller tillsammans med en annan simlärare/simlärarassistent.

Du kommer trivas bäst hos oss om du är trygg, glad och en lekfull person, samtidigt som du kan ta ansvar för både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Att du är självgående och självständig med ett högt säkerhetstänk är något som du lägger lika stor vikt vid, som vi gör.

Vi ger våra elever livsviktig kunskap genom glädje och trygghet som de bär med sig hela livet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi har lärt Göteborg att simma sedan 1842! Vi har en nollvision – inga drunkningar. Vi arbetar utefter en värderingsstyrd leverans, våra värderingar kvalité, professionalitet och upplevelse. Vi ser att riktigt glädje kommer från att känna sig trygg och säker i vattnet. Ingen ska behöva drunkna på grund av okunskap.

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg är en ideell, icke vinstdrivande, förening som har till syfte att minska antalet drunkningar genom att verka för allmän kunnighet i vattensäkerhet, livräddning och simkunnighet. Vi finns på 11 simhallar runt om i Göteborg varav Sörredsbadet bedriver vi själva. Tillsammans räddar vi liv!

Varaktighet
Tidsbegränsad anställning, med möjlighet till förlängning.
Simskolan pågår i 15 veckor under terminerna med start i augusti eller januari. Arbetet är förlagt vardagar och helger. Övriga delar av året finns möjlighet att arbeta med intensivkurser och/eller i sommarverksamheten. I tjänsten ingår det en 1-dagsutbildning som introduktion.

Hur du söker
Skicka in din ansökan med cv och personligt brev till e-post [email protected].
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Eric Johansson, Enhetschef Simkunnighet och Livräddning på telefon 0725-85 00 04
Joanna Ardmuir, HR på telefon 0725-85 23 16

Vi ser fram emot att höra just från dig – välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!