Vattensäkerhet sedan 1842

Karriär

För att kunna nå vår vision Noll drunknade behöver vi kompetenta, drivna och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i våra verksamhetsområden säkerhet, livräddning och simkunnighet. Delar du vårt intresse? Då kan du vara vår nästa medarbetare!

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg har omkring 60 anställda. Vi bedriver vår verksamhet på Sörredsbadet, vårt eget bad, och på flertalet simhallar runt om i Göteborg. Vi arbetar även med livräddningsutbildningar runt om i Göteborgsregionen.  På sommaren finns vi utomhus i både Göteborg och Härryda. Vårt kontor är placerat på Sörredsgården i Torslanda.

Bland oss som arbetar här idag finner du simlärare, livräddare, instruktörer, badvärdar, teamledare, verksamhetsutvecklare och administratörer.

 

Vi gör skillnad – vi räddar liv

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg som arbetsgivare

Vi har sedan 1842 bedrivit verksamhet i Göteborg och gjort skillnad i samhället. Som medarbetare på Svenska Livräddningssällskapet Göteborg har du en meningsfull uppgift där vi tillsammans arbetar för att rädda liv, varje dag. För oss är varje medarbetares insats betydelsefull och vi vill att alla känner glädje och stolthet i sitt yrke.

Vi på Svenska Livräddningssällskapet Göteborg tror på ett gemensamt förhållningssätt och en gemensam syn på grundläggande mänskliga värderingar. De hjälper oss att nå vår vision, skapar en gemensamhet där vi arbetar mot samma mål.

All verksamhet kännetecknas av ett högt säkerhetstänkande så att kunder, medlemmar och medarbetare kan känna sig trygga. Alla som verkar inom Svenska Livräddningssällskapet Göteborg har gedigen och aktuell kunskap om verksamhetsområdet. Därför arbetar alla aktivt med att sprida vår kunskap.

Vi ser och bemöter varje individ med den hjälp och det stöd som behövs. Vi bemöter våra kunder, samarbetspartners och varandra med respekt. Vi visar engagemang och servicekänsla i våra externa och interna kontakter.

.

Vi vill ge en helhetsupplevelse som förmedlar säkerhet men också glädje och trygghet i och vid vatten.

 

.

Lediga jobb                                                                                                      

Vill du vara med oss och minska antalet drunkningar?

Just nu söker vi:

Hittar du inte jobbet för dig? Vi söker alltid nya talanger.
Välkommen att skicka in en spontanansökan till personal@slsgoteborg.se

Vi värnar om din integritet. Vill du veta mer om vilken information vi samlar in, varför vi gör insamlingen samt hur du kan ta tillvara på dina rättigheter. Läs mer här.