Jobb och karriär

Vi är en ideell icke vinstdrivande förening som har till syfte att minska antalet drunkningar i Sverige genom att initiera simskolor, verka för utbredd kunnighet i livräddning och säkerhet i, vid och på vatten och is.

Professionalitet

Vi ser och bemöter varje individ med den hjälp och det stöd som behövs. Vi bemöter våra kunder, partners och varandra med respekt. 

Kvalitet

All verksamhet kännetecknas av ett högt säkerhetstänkande så att kunder, medlemmar och medarbetare kan känna sig trygga. 

Upplevelse

Vi vill ge en helhetsupplevelse som förmedlar säkerhet men också glädje och trygghet i och vid vatten.

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg
som arbetsgivare

Vill du jobba som instruktör/simlärare, poollivräddare eller havslivräddare? Du behövs!
För att vi ska kunna nå vår vision noll drunkningar behöver vi kompetenta, drivna och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i våra verksamhetsområden säkerhet, livräddning och simkunnighet. 

Vi har omkring 60 anställda, och som medarbetare hos oss har du en meningsfull uppgift där vi tillsammans arbetar för att rädda liv, varje dag. För oss är varje medarbetares insats betydelsefull och vi vill att alla känner glädje och stolthet i sitt yrke.
Tillsammans gör vi skillnad!

Vi bedriver verksamhet på Sörredsbadet, vårt eget bad, och på flertalet simhallar runt om Göteborg. Bland oss som arbetar här idag finner du livräddare, instruktörer/simlärare, teamledare, verksamhetsutvecklare och administratörer.

Våra värderingar 

 Vi tror på en gemensam syn på grundläggande mänskliga värderingar. De hjälper oss att arbeta mot samma mål för att nå vår vision noll drunkningar. Vi drivs av Professionalitet, Kvalité och Upplevelse.

Jobba hos oss!

Vi jobbar med att rädda liv och söker alltid nya talanger och uppskattar alltid spontanansökningar.

Simlärare – roligaste jobbet!

Vi söker alltid efter fler stjärnor till vårt team av simlärare.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar, samt spendera dina dagar i Göteborgs blötaste miljöer. Arbetet omfattar simundervisning för barn och ungdomar i nybörjar- och fortsättningsgrupper. Du arbetar själv eller tillsammans med en annan simlärare/ assistent. Vi vill att du tar stort ansvar för både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Du är självgående och självständig med ett högt säkerhetstänk.

Kvalifikationer
Erfarenhet av andra pedagogiska arbeten eller arbete med barn och ungdomar är givetvis en fördel. Meriterande är om du är SLS-utbildad simlärare, har likvärdig utbildning eller har arbetat med simskola tidigare.

Du är positiv och trygg i dig själv. Du är också serviceinriktad och samarbetsorienterad med ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss
Vi har lärt Göteborg att simma sedan 1842! Vår vision, Noll Drunkningar.

Ingen ska behöva drunkna på grund av okunskap – och det är med denna starka övertygelse vi står för vår vision om noll drunkningar. Svenska Livräddningssällskapet Göteborg är en ideell icke vinstdrivande förening som har till syfte att minska antalet drunkningar genom att verka för utbredd kunnighet i vattensäkerhet, livräddning och simkunnighet. Tillsammans räddar vi liv!

Varaktighet
Tidsbegränsad anställning, med stor möjlighet till förlängning. Simskolan pågår i 15 veckor under terminerna med start i augusti eller januari. Arbetet är förlagt vardagar och helger. Övriga delar av året finns möjlighet att arbeta med intensivkurser och/eller i sommarverksamheten. I tjänsten ingår det en 1-dagsutbildning som introduktion.

Hur du söker
Skicka in din ansökan med cv och personligt brev. Intervjuer och anställningar sker löpande.
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Joanna Ardmuir, telefon 0725-85 23 16 eller på e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!