Covid-19

Här finner du uppdaterad information om hur vi arbetar för att minska smittspridningen.
 

 

Höst/vinter 2020

Vi har fått uppdaterade rådgivande riktlinjer från FHM att rätta in oss efter. Smittspridningen har ökat och vår region är en där man ser en av de största ökningarna i Sverige sedan pandemins start. Läget är allvarligt och den nedåtgående trenden av antal smittade verkar nu ha brutits. Det är av yttersta vikt att vi tillsammans tar vårt ansvar för att den verksamhet som vi håller igång ska kunna fortsätta vara möjlig.
Efter konsultation med Göteborg Stad kommer vår verksamhet för barn 2005 och senare samt skolsim att fortsätta på samma sätt som de senaste veckorna. All undervisning på Bräcke är fortsatt inställd.
Alla vuxenskurser är nu inställda, undantag Sörredsbadet, fram till 13 december 2020.
Vi håller denna sida uppdaterad kring nya riktlinjer.

Stanna hemma vid minsta förkylningssymtom. Detta gäller oss alla, personal och kunder.
Vi kan det här och vi är rädda om varandra! Tillsammans kan vi stoppa smittan.

 Sörredsbadet – vår simhall:
Vi pausar motionssimning och nöjesbad. Vi har främst fokus på simkunnighet för barn och ungdomar 15 år och yngre. Simhallen håller endast öppet för verksamheten i enlighet med de riktlinjer FHM gett oss att anpassa oss efter.

När det gäller simskolor får endast en förälder per elev vara med vid besöket. Besökare med månads- eller säsongskort kommer att få sina kort förlängda så snart vi har möjligheten att öppna upp igen.

Övriga simhallar:
Där vi är hyresgäster, har samma rutiner. Simhallarna i Göteborg har endast öppet för kursverksamhet. Vi uppmanar er att nogsamt informera er vid första besöket om vad som gäller på den specifika simhallen. 

Vi kan inte nog poängtera de allmänna rekommendationerna. Följ FHM råd och riktlinjer.
Uppdaterad 2020 11 20

Ge en gåva med Swish: 123 370 04 16

Även en liten gåva kan ha en stor betydelse i vårt arbete om noll drunknade. Pengarna går dit behovet är som störst. Vill du att pengarna ska gå till ett specifikt område kan du välja det. Din gåva räddar liv!

Det går även bra att skicka bidrag till vårt bankgiro: 5112-4832