Vuxna 980x300

Sorredsbadet

Sörredsbadet – vår simhall

Sörredsbadet drivs sedan 2006 av SLS Göteborg. En stor del av SLS Göteborgs verksamhet bedrivs i anläggningen och badet är en naturlig samlingspunkt för alla verksamheter.

Badet erbjuder en relativt grund 25-metersbassäng där vi genomför gruppaktiviteter såsom simskola, crawlkurser samt vattengymnastik som en del av vårt mål att förmedla vattenkunskap.
SLS Göteborg verkar för att ge besökare på Sörredsbadet en positiv helhetsupplevelse genom rent vatten och rena lokaler. Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa att Sörredsbadet lever upp till ställda miljökrav.Ledord är kvalitet, säkerhet och miljö. SLS Göteborg har kanslilokaler i direkt anslutning till simhallen vilket binder samman de olika delarna på ett naturligt sätt.

Varmt välkomna!

Simlärare

Vattengymnastik

Detta händer på Sörredsbadet

Crawl vuxna
I både nybörjar- och fortsättningskurs tränas simteknik, vändningar och uthållighet. Efter fortsättningskursen har du grundläggande färdigheter i tre simsätt och det fjärde, fjärilsim, är introducerat. Fortsätter du på avancerad nivå kan du med stöd av träningsupplägg och tillgång till instruktör ytterligare förbättra både teknik och uthållighet.

Vattengympa 
TRÄNING FÖR ALLA! Vi erbjuder hälsosamma och roliga vattengympapass med ständigt uppdaterade och välutbildade instruktörer. I vårt utbud, pulspass, medel med redskap och intensivpass kan du hitta den träning som passar dig allra bäst. Medel med redskap passar även dig som är gravid. Vattengymnastik är en idealisk träningsform som passar alla. Vattenträning ger mycket goda resultat oavsett vad du vill uppnå med din kondition, smidighet, styrka eller förbränning.