Vuxen nyb m simlärare 980x300

VALHALLABADET

Valhallagatan 3, Göteborg

Läs mer >

Simskola på Valhallabadet

SLS Göteborg anordnar simskola på Valhallabadet som är indelat i två avdelningar, Valhallabadet och Varmbadet. Varmbadet är en varm rehabiliterings/undervisningsbassäng. På Valhallabadet finns en 25-metersbassäng med hopptorn, en 50-metersbassäng för motionssim, en barnbassäng samt en plaskdamm för de allra minsta. Simhallen är dagligen öppen för allmänheten, för tider kontakta badet. Café med matservering samt gym finns i huset.

Rutiner för simskolan på Valhallabadet
Varmbadet: Ingång i Varmbadet. Gäller för grupperna: Förberedande, Doppingen och Grodan.
Föräldrar får vara med i simhallen första och sista lektionen på terminen. Övriga gånger lämnas och hämtas barnen vid duscharna.

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst). Håll utkik på badet för närmare information om datum då ni behöver ha med kläder.

Valhallabadet: Ingång stora entrén. Gäller för grupperna: Sälen, Bojen och Delfinen. 
*OBS* Vid kursstart finns personal på plats i entrén för att guida kunder och dela ut terminskort till eleverna. Omklädning vid SATS, i gången parallellt med 50m bassängen.
Föräldrar får vara med i simhallen första och sista lektionen på terminen. Övriga gånger lämnas och hämtas barnen vid stora trappan vid 50-metersbassängen. Medtag en 10-krona till skåpen.

OBS viktigt!
– Eleven och medföljande får ej bada före och efter lektionen. Önskas bad betalas en tilläggsavgift i kassan (gäller 50m bassängen).
– Förbjudet att använda mobiltelefoner i duschrummen.

Höstterminen 2017
Start: v. 35

 

Bad med kläder för följande simlärares grupper (funktionsmaterial/syntet)

Teamledare: Anita Hidstedt, anita.hidstedt@slsgoteborg.se

Frågor om bokningen? info@slsgoteborg.se
Övrig information, ex lov, avslutning, återanmälan etc finns här på hemsidan.

15