Vattensäkerhet sedan 1842

Simlärare Sommar 2019

Vi utlyser tre lediga tjänster som simlärare till sommarens kurser. Din främsta uppgift är att bidra till vår strävan mot vår vision, Noll Drunkningar. Arbetet omfattar simundervisning för barn från 5 år i nybörjare- och fortsättningsgrupper. Undervisningen sker i grupper om ca 10 elever och du arbetar tillsammans med en annan simlärare eller en simlärarassistent.

Vi söker dig som är positiv, driven och trygg i dig själv. Vi ser att du tar stort ansvar för både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Du är självgående och självständig med ett högt säkerhetstänk. Du har en öppenhet och vilja inför nya arbetssätt och arbetsmetoder i vår verksamhet. Vi önskar att du är serviceinriktad och samarbetsorienterad med ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du har simlärarutbildning, är siminstruktör eller erfarenhet av simundervisning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av andra pedagogiska arbeten eller arbete med barn så är detta givetvis en fördel, men inte ett krav. Meriterande är om du är SLS-utbildad eller arbetat med simskola tidigare. Vi söker dig som är minst 18 år.

Om oss

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg är en ideell förening som funnits i över 175 år och har till ändamål och främsta uppgift att främja allmän simkunnighet, verka för utbredd kunnighet i livräddning och propagera för säkerhet vid all verksamhet i anslutning till vatten och isar. Vi bedriver vår verksamhet på Sörredsbadet, vårt eget bad, och på flertalet simhallar runt om i Göteborg. Under sommaren bedriver vi sim- och livräddningsskola utomhus i både Göteborg och Härryda. Just nu söker vi dig som vill arbeta i Härryda sommaren 2019.

Varaktighet

Tidsbegränsad anställning under sommaren med stor möjlighet till förlängning. Sommarsimskolan pågår i 4 veckor med start den 8 juli fram tom 2 augusti. Arbetet är förlagt vardagar under dagtid ca 30 timmar/vecka.

Hur du söker

Skicka in din ansökan med cv och personligt brev senast den 30 april. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!