Vuxen nyb m simlärare 980x300

LUNDBYBADET

Lantmannagatan 5
(vid Rambergsvallen), Lundby

Läs mer >

Simskola på Lundbybadet

Vi anordnar simskola på Lundbybadet som har en undervisningsbassäng (barnbassäng) och en 25-metersbassäng, samt en varm och avskild rehabiliteringsbassäng. I rehab-bassängen har vi simskola lördag och söndag. Simhallen är dagligen öppen för allmänheten, för tider kontakta badet. Café med matservering samt gym finns i huset.

Rutiner för simskolan på Lundbybadet
För att komma in i omklädningsrummet behövs ett passérband. Du får bandet i kassan vid första lektionstillfället genom att lämna en deposition på 100 kr. Entrébandet återlämnas vid sista lektionen och depositionsavgiften återbetalas. Tänk på att du själv ansvarar för ditt entréband. Medföljande ska vara ombytt till badkläder vid närvaro av lektion första och sista kurstillfället. Övriga gånger lämnas och hämtas barnen vid duscharna. Vill man vara i simhallen betalar man badavgift och byter till badkläder. Medtag hänglås till skåpen!

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst). Håll utkik på badet för närmare information om datum då ni behöver ha med kläder.

Hösttermin 2018
Start: v 35

Teamledare: Mattias Johansson, teamledare@slsgoteborg.se
Teamledaren svarar på frågor om gruppnivå, simskolans upplägg eller andra frågor om undervisningen.

Frågor om bokningen? info@slsgoteborg.se
Övrig information, ex lov, avslutning, återanmälan etc finns här på hemsidan.

7