Vuxen nyb m simlärare 980x300

KÄRRA SIMHALL

Kärra Centrum 20
Hisings Kärra

Läs mer>

Simskola i Kärra simhall

Vi anordnar simskola i Kärra simhall som har en avskild undervisningsbassäng (barnbassäng) och en 25-metersbassäng med vattenrutschkana. Simhallen är öppen för allmänheten. För öppettider kontakta badet. Gym finns i lokalen och kaffeautomat i entrén.

Rutiner för simskolan i Kärra simhall
För att komma in i omklädningsrummet behövs ett passérband. Du får bandet i kassan vid första lektionstillfället genom att lägga en deposition på 100 kr. Entrébandet återlämnas vid sista lektionen och depositionsavgiften återbetalas. Tänk på att du själv ansvarar för ditt entréband. Till skåpen behövs hänglås, finns att köpa i kassan för 40 kr. Medföljande ska vara ombytt till badkläder vid närvaro av lektion första och sista kurstillfället. Övriga gånger lämnas och hämtas barnen i korridoren mellan duscharna och simhallen. Vill man vara i simhallen får man betala badavgift och byta om till badkläder.

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst). Håll utkik på badet för närmare information om datum då ni behöver ha med kläder.

Höstterminen 2018
Start: v. 35

Teamledare: Eva Kull, teamledare@slsgoteborg.se
Teamledaren svarar på frågor om gruppnivå, simskolans upplägg eller andra frågor om undervisningen.

Frågor om bokningen? info@slsgoteborg.se
Övrig information, ex lov, avslutning, återanmälan etc. finns här på hemsidan.

13