Vuxen 980x300

Vuxen nyb 280x180

 

Kursinformation:

Terminen omfattar 12-15 lektioner á 50 min. Mer information om kursinnehåll och anmälan för varje grupp hittar du i menyvalet under respektive kurs. Du bokar din kurs online. Pensionärsrabatt gäller på kort för motionssimning.

Rutiner innan lektion
Duscha och tvätta dig inklusive håret med tvål och schampo före lektionen.
För att ha en så bra vattenkvalité som möjligt samt att minimera mängden klor i bassängerna så behöver man vara ren både i håret och på kroppen när man går i bassängen. Det ger bättre badvatten för dig och en bättre arbetsmiljö för simlärarna samt mindre miljöpåverkan i stort.

Bad med kläder
Använd funktionskläder när det är dags för bad med kläder. Bomullskläder blir väldigt tunga och påverkar även vattenkvalitén som kan orsaka mer av trikloraminer – ämnet som orsakar klorlukt i simhallar och som uppstår när vatten är smutsigt.

Bokningsinformation:
Anmälan till simskolan gör du online. Terminen omfattar 15 lektioner á 30 – 60 min, beroende på kurs. Kursavgifterna finner du på respektive kurs. Önskar du mer information om en specifik simhall, rutiner för simskolan etc, hittar du den under ”SIMHALLAR”.

Anmälan
1.Boka plats, genom att trycka på ”TILL ANMÄLAN”.
2.Välj den kurs och simhall som är lämplig för dig.
3.Fakturan som genereras vid genomförd bokning kommer via e-post och är också kallelse.

Regler och rutiner vid betalning, avbokning och återbetalning, gäller alla våra kurser för enskilda elever:

  • Betalning ska vara SLS Göteborg tillhanda enligt datum på fakturan för att bokningen ska vara bekräftad. Avbokning vid obetald faktura sker automatiskt.
  • Avbokning kan göras upp till en vecka (7 dagar) innan kursstart. Kursavgiften återbetalas med ett avdrag på 150 kr i administrationsavgift.
  • Avbokning som sker 6-1 dagar innan kursstart, 75% av kursavgiften återbetalas med ett avdrag på 150 kr i administrationsavgift.
  • Avbokning som sker före lektion två, av kursen, 50% av kursavgiften återbetalas med ett avdrag på 150 kr i administrationsavgift.
  • Avbokning som sker före lektion tre, av kursen, 25% av kursavgiften återbetalas med ett avdrag på 150 kr i administrationsavgift.
  • Senare avbokning, ingen återbetalning.

– Vid utebliven eller avbruten aktivitet av kunden sker ingen kompensation.
– Vi gör inte återbetalningar om det blir förseningar eller inställda lektioner på grund av faktorer som vi inte kan råda över t.ex. vid strömavbrott övriga tekniska fel, sjukdom, Force  Majeure.
– Vi reserverar oss för att schemat kan ändras med anledning av till exempel dåligt underlag i grupper, varje berörd kund kommer då att kontaktas per e-post och/eller telefon.

1