Barn 980x300

Priser och kurs barn

Se lite om vår simskola, se mer här >

Kursinformation:

Simskola;
Terminen pågår under 12 – 15 lektioner. Mer information om kursinnehåll och anmälan för varje grupp hittar du i menyvalet under respektive kurs. Du bokar din kurs online. Föräldrar är välkomna att närvara vid första och sista tillfället på kursen. Övriga tillfällen överlämnar man till simläraren vid anvisad plats och möter upp vid samma plats efter lektionens slut.

Rutiner innan lektion
Duscha och tvätta ditt barn inklusive håret med tvål och schampo före lektionen.
För att ha en så bra vattenkvalité som möjligt samt att minimera mängden klor i bassängerna så behöver man vara ren både i håret och på kroppen när man går i bassängen. Det ger bättre badvatten för ditt barn och en bättre arbetsmiljö för simlärarna samt mindre miljöpåverkan i stort.

Bad med kläder
Använd funktionskläder när det är dags för bad med kläder. Använd absolut inga bomullskläder, dem blir väldigt tunga och påverkar även vattenkvalitén som kan orsaka mer av trikloraminer – ämnet som orsakar klorlukt i simhallar och som uppstår när vatten är smutsigt.

Sommarsimskola;
Lektionstiden är 40min/dag måndag-fredag under vald period.
SLS Göteborg förbehåller sig rätten att flytta plats och tid beroende på anmälningar.   

Bokningsinformation:

Anmälan till simskolan gör du online;
Anmälan
1.Boka plats, genom att trycka på ”TILL ANMÄLAN”.
2.Välj den kurs och simhall som är lämplig för ditt barn.
3.Fakturan som genereras vid genomförd bokning kommer via e-post och är också kallelse.

Regler och rutiner vid betalning, avbokning och återbetalning, gäller alla våra kurser för enskilda elever:

  • Betalning ska vara SLS Göteborg tillhanda enligt datum på fakturan för att bokningen ska vara bekräftad. Avbokning vid obetald faktura sker automatiskt.
  • Avbokning kan göras upp till en vecka (7 dagar) innan kursstart. Kursavgiften återbetalas med ett avdrag på 150 kr i administrationsavgift.
  • Avbokning som sker 6-1 dagar innan kursstart, 75% av kursavgiften återbetalas med ett avdrag på 150 kr i administrationsavgift.
  • Avbokning som sker före lektion två, av kursen, 50% av kursavgiften återbetalas med ett avdrag på 150 kr i administrationsavgift.
  • Senare avbokning, ingen återbetalning.

– Vid utebliven eller avbruten aktivitet av kunden sker ingen kompensation.
– Vi gör inte återbetalningar om det blir förseningar eller inställda lektioner på grund av faktorer som vi inte kan råda över t.ex. vid strömavbrott övriga tekniska fel, sjukdom, Force Majeure.
– Vid av SLS Göteborg inställda lektioner erbjuds, efter kursslut, lektioner under en vecka, enligt schema, på Sörredsbadet. Berörda kunder kontaktas per e-post.(gäller EJ intensivkurser och sommarsimskola)
– Vi reserverar oss för att schemat kan ändras med anledning av till exempel dåligt underlag i grupper, varje berörd kund kommer då att kontaktas per e-post och/eller telefon.

Tillbaka >

1