Vuxen nyb m simlärare 980x300

FRÖLUNDABADET

Frölunda kulturhus,
Valthornsgatan vid Frölunda torg

Läs mer >

Simskola på Frölundabadet

Vi anordnar simskola på Frölundabadet.  Simhallen har en avskild undervisningsbassäng (barnbassäng) och en 25-metersbassäng med hopptorn och vattenrutschkana, samt en liten plaskdamm för de allra minsta. Simhallen är  öppen för allmänheten, för tider kontakta badet. I kulturhuset finns även café, bibliotek samt gym.

Rutiner för simskolan på Frölundbadet
Vid simskolestarten får ni en ”passérklocka” till omklädningsrummen mot en depositionsavgift på 100:- som återbetalas vid återlämnandet av ”passérklockan” vid terminens slut. Barnen byter om i simskolans omklädningsrum, pojkar och flickor tillsammans. Föräldrar får vara med första och sista lektionen på terminen. Övriga gånger lämnas och hämtas barnen i simskolans omklädningsrum. Vill man själv simma betalar man badavgift. Medtag hänglås till om klädningsskåpen, finns även att köpa i kassan. Barnvagnar får ej medtagas in i omklädningsrummet.

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst). Håll utkik på badet för närmare information om datum då ni behöver ha med kläder.

Vårterminen 2017
Kursstart v. 4

 

Bad med kläder för följande simlärares grupper (funktionsmaterial/syntet)

Teamledare: Gunilla Bernhardsson, teamledare@slsgoteborg.se
Teamledaren svarar på frågor om gruppnivå, simskolans upplägg eller andra frågor om undervisningen.

Frågor om bokningen? info@slsgoteborg.se
Övrig information, ex lov, avslutning, återanmälan etc finns här på hemsidan.

8