Vuxen nyb m simlärare 980x300

FRÖLUNDABADET

Frölunda kulturhus,
Valthornsgatan vid Frölunda torg

Läs mer >

Simskola på Frölundabadet

Vi anordnar simskola på Frölundabadet.  Simhallen har en avskild undervisningsbassäng (barnbassäng) och en 25-metersbassäng med hopptorn och vattenrutschkana, samt en liten plaskdamm för de allra minsta. Simhallen är  öppen för allmänheten, för tider kontakta badet. I kulturhuset finns även café, bibliotek samt gym.

Rutiner för simskolan på Frölundbadet
Vid simskolestarten får ni en ”passérklocka” till omklädningsrummen mot en depositionsavgift på 100:- som återbetalas vid återlämnandet av ”passérklockan” vid terminens slut. Barnen byter om i simskolans omklädningsrum, pojkar och flickor tillsammans. Medföljande ska vara ombytt till badkläder vid närvaro av lektion första och sista kurstillfället.Övriga gånger lämnas och hämtas barnen i simskolans omklädningsrum. Vill man själv simma betalar man badavgift. Medtag hänglås till omklädningsskåpen, finns även att köpa i kassan. Barnvagnar får ej medtagas in i omklädningsrummet.

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst). Håll utkik på badet för närmare information om datum då ni behöver ha med kläder.

Höstterminen 2018
Kursstart v. 35

Teamledare: Gunilla Bernhardsson, teamledare@slsgoteborg.se

Teamledaren svarar på frågor om gruppnivå, simskolans upplägg eller andra frågor om undervisningen.

Frågor om bokningen? info@slsgoteborg.se
Övrig information, ex lov, avslutning, återanmälan etc finns här på hemsidan.

8