Bräcke Östergård

Bräcke Östergårds Väg 15 A
418 77 Göteborg

Simskola i Bräcke Östergård simhall

SLS Göteborg anordnar simskola i Bräcke simhall som är en rehab-bassäng 9 x 4 m, djup 1,5 m.

Rutiner för simskolan i Bräcke
Föräldrar får vara med i simhallen första och sista lektionen på terminen. Övriga gånger lämnas och hämtas barnen vid duschrummet.

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst). Håll utkik på badet för närmare information om datum då ni behöver ha med kläder.

Simundervisning för barn i behov av särskilt stöd 

Vi utforskar vilka simmöjligheter som finns för just ditt barn. Genom att väva in simningens grundläggande övningar i vattenlek tränar vi på att hitta balansen och att lita till vattnets bärighet. Medföljande ska vara ombytta för att kunna närvaravid bassängen.

Förkunskapskrav:  Eleven ska ha fyllt 5 år. Kursen vänder sig till barn med lättare funktionsnedsättning som kan klara sig utan assistent i vattnet.
Målet med kursen: Målet med kursen: Att utifrån sin egen förmåga lära sig simma.

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst).

hösttermin 2018
Start: v. 35

Teamledare:
Teamledaren teamledare@slsgoteborg.se svarar på frågor om gruppnivå, simskolans upplägg eller andra frågor om undervisningen.

Frågor om bokningen? info@slsgoteborg.se
Övrig information, ex lov, avslutning, återanmälan etc finns här på hemsidan.