Barn större nyb 980x300

ASKIMS SIMHALL

Gärdesvägen 5, Hovås

Läs mer >

Simskola i Askims simhall

SLS Göteborg anordnar simskola i Askims simhall som har en avskild undervisningsbassäng (barnbassäng) och en 25-metersbassäng. Simhallen är dagligen öppen för allmänheten, för tider och priser kontakta badet. Träningsmöjligheter finns.

Rutiner för simskolan i Askim
För att komma in i omklädningsrummet behövs ett passérband. Du får bandet i kassan vid första lektionstillfället genom att lämna en deposition på 100 kr. Entrébandet återlämnas vid sista lektionen och depositionsavgiften återbetalas. Tänk på att du själv ansvarar för ditt entréband. Medföljande ska vara ombytt till badkläder vid närvaro av lektion första och sista kurstillfället. Övriga gånger lämnas och hämtas barnen vid duschrummet. Vill man vara i simhallen får man betala badavgift och byta om till badkläder. Medtag hänglås till skåpen! Finns att köpa i kassan.

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst). Håll utkik på badet för närmare information om datum då ni behöver ha med kläder.

Vårtermin 2018
Start: v. 4

 

Bad med kläder för följande simlärares grupper (funktionsmaterial/syntet)

Teamledare: Gunilla Bernhardsson, mailto:teamledare@slsgoteborg.se
Teamledaren svarar på frågor om gruppnivå, simskolans upplägg eller andra frågor om undervisningen.

Frågor om bokningen? info@slsgoteborg.se
Övrig information, ex lov, avslutning, återanmälan etc finns här på hemsidan.

1