Barn större nyb 980x300

ANGERED ARENA

Högaffelsgatan 15, Angered

Läs mer >

Simskola i Angered Arena
SLS Göteborg anordnar simundervisning i Angered Arena. I badet finns barn- och ungdomsbassänger, hopptorn och på helgerna en hinderbana. 25-metersbassängen är till för tränings- och motionssim. Anläggningen har även undervisnings- och rehabbassäng med höj- och sänkbar botten. I relaxavdelningen hittar du olika typer av bastuar, en bubbelpool och en kallvattenpool.

Rutiner för simskolan i Angered Arena
För att komma in i omklädningsrummet behövs ett entréband. Du får bandet i kassan vid första lektionstillfället genom att lämna en deposition på 100 kr. Entrébandet återlämnas vid sista lektionen och depositionsavgiften återbetalas. Tänk på att du själv ansvarar för ditt entréband. Föräldrar får vara med i simhallen första och sista lektionen på terminen. Medföljande måste vara ombytt i badkläder eller kläder i funktionsmaterial. Övriga gånger lämnas och hämtas barnen i omklädningsrummet vid dörrarna.Vill man vara i simhallen får man betala badavgift och byta om till badkläder. Absolut förbjudet med bomullskläder. Medtag hänglås till skåpen! Finns att köpa i kassan.

I SLS Göteborgs uppdrag att ge eleverna vattenkunskap ingår bad-, båt och isvett (bad med kläder och möjlighet att testa flytväst). Håll utkik på badet för närmare information om datum då ni behöver ha med kläder.

Höstterminen 2018

Start: v 35

Teamledare: Eva Kull, teamledare@slsgoteborg.se
Teamledaren svarar på frågor om gruppnivå, simskolans upplägg eller andra frågor om undervisningen.

Frågor om bokningen? info@slsgoteborg.se
Övrig information, ex lov, avslutning, återanmälan etc finns här på hemsidan.

28